Szamlazz.hu-val számlázol? Egy rejtett előny, melyet még a honlapjukon sem találsz meg

Kategória: SalesForm | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Ha te is mélyen meg vagy győződve róla, hogy a szamlazz.hu-s előfizetésed az egyik legjobb vállalkozói döntésed volt, akkor van itt neked egy rejtett előny, amiről mindenképpen tudnod kell, mert rengeteget bukhatsz nélküle.

Ha már most eldöntötted, hogy lemondasz az előnyről, ami időt, pénzt spórol neked, fölényes győzelmet nyer a kintlévőségeiden és nem engedi el a kezét a feledékeny vevőidnek, akkor inkább ne olvass tovább! (Nem rabolnám az idődet, bizony minden percére szükséged lesz, hiszen nálad minden marad a régiben.)

 

Szamlazz.hu-val számlázol? Egy rejtett előny, melyet még a honlapjukon sem találsz meg

Ismered azt az érzést, amikor a számlázás fogalma már nem kavics a cipődben szituációként jelenik meg előtted? Beülhetsz egy ebédre napközben, mert nem kell a workshopok jelentkezőit átnyálaznod; ki fizetett, ki nem a díjbekérőd felkérésére.

Amikor az asszisztensed nem mélabús hangulattal és elfogyó munkakedvvel veszi fel a telefont, mert elveszik az adatok és utalások, regisztrációk, díjbekérők tengerében.

Ki, mikor, mit egyenlített ki; mikor fog fizetni. És mit tegyen a „nemfizetőkkel”.

Nem ismered? Nem csodálom.
A magyar vállalkozók jelentős része nem ismeri.

Maximum pancsolnak a bokáig érő vízben néhány modern és automatizált folyamatot lehetővé tevő eszközzel, míg a „paradicsom kapujában” meg is mártózhatnának a mélyvízben. 

Gondolj bele milyen frusztráló, amikor az adminisztráció fojtja meg egy ötletedet.

Csalódás? Az.

Húsbamarkolóan fájdalmas. Örök harag az adminisztrációval.

 

 

Megrendeli vagy jelentkezik, majd megtörténik a nagy semmi – Hogyan kezelheted az ilyen irányú „kintlévőségeidet”?
 

Mit szeretsz a legjobban a munkádban? De úgy komolyan.
Na, biztos vagy benne?

Szerintem azt,amikor kiállíthatod a munkád eredményeként a számlát. Ennél már csak az jelent abszolút eufóriát, amikor beérkezik a kívánt összeg a fiókodba. Vagy kifizetik a helyszínen készpénzben.
 

Már, ha beérkezik.
Már, ha eljönnek és kifizetik.

A kintlévőség egy pénzügyi tétel, mondaná a könyvelőd, ha épp most szót kapna.
Az a tétel, ami mindenkinek fáj.Neked is.

Kinek jobban, kinek kevésbé jobban –a vállalkozás cashflow-jától is függően.

De kintlévőség, mely remek és jó, nem létezik.
Ez egy pénzügyi veszteség neked is. Kőkeményen.


Lehet nem is gondolnád, amikor egy rázós napon, savanyú képpel ülsz az irodában és lebénít az információ: visszamondta, nem jött el; regisztrált de nem fizetett; kérte, de a szamlazz.hu felületén látod, hogy a díjbekérő olvasatlanul pihen a levelezőjében.

A számlakiállítás és befogadás folyamatával pedig te sem szeretsz foglalkozni. Utalásokat nézni, számlákat írni, és termékek estében még ott a csomagolás és a szállítás is.

Talán beletörődtél, hogy ezzel úgysem lehet mit kezdeni. És csak egy „kicsit fáj”. Nagyon fáj, vagy kevésbé faj, de ha halogatod, csak nagyobb lesz a baj. Még több időt, munkakedvet, be nem folyt összeget hajigálsz ki.




 

Fizetési hajlandóság növelése anélkül, hogy pénzt és időt vesztegetnél?
 

Csúzli, fenyegetőlevél, atomfegyver, behajtó, de mindenekelőtt még egy kedves telefonos érdeklődés.

Mivel a legtöbb vállalkozó valami ilyesmivel indít, gyanítom lehet te is.
Miért nem kezded el  egyszerűbben?

 

Oké, persze fontos, hogy olyan vevőkört tudj kiépíteni, amelyek nem filléreznek, jól belőtt célpiacként már a kezdetektől tudják, mi a vásárlási és fizetési folyamat menete, nyugtázza az ÁSZF-ed keményhangvételű változatát.

DE a „pénzbehajtó” próbálkozások némelyike agresszív, időt és energiát szív el. A telefonszámla pedig a pénzedet is viszi és az idődet is rabolja. És kérdéses a végkimenetelük.

 

A felszínt kapargató ötleteken kívül a másik alternatíva az, ha azonnal fizethetnek. Nagy lendületből, nagy levegővel.
A bankkártyás fizetéssel.

Ha kényelmes, akkor szívesebben fizetünk.
Ha macerás, akkor halogatunk.

 

Van egy számlázással kapcsolatos tévhited, és lehet nem is tudsz róla.
 

A számlázás önmagában vérszegény téma. Ezért lehet nem lelkesedsz a témáért (és most finoman fogalmaztam).

Hiszen mi történik? Megvan a vásárlói igény, egy rendelés, sok esetben díjbekérés is. Így vagy amúgy, de megtörténik a termék vagy szolgáltatás és ezzel összefüggésben a számla kiállításának sztorija.

 

Azonban míg ennek részfeladatait lehet végtelenül túlbonyolítani, lehet végtelenül leegyszerűsíteni is.

Te döntöd el, melyikben lesz részed.

Nyugaton már divathullámként terjed, Magyarországon elvétve találsz havidíjas vagy előfizetéses rendszereket. A bankkártyás fizetés pedig most kezd elterjedtebbé válni. Pedig üzleti modellként olyan előnyt jelentenek, amiket bűn nem kommunikálni, ha te mégis ezt csinálod.
 

Tudod mit jelent ez rád nézve?
Azt, hogy egy, - hazánkban még- kevésbé elterjedt módszert üzleti modellként alkalmazol, így olyan kényelmi funkciókat adhatsz meg a vevőidnek és a saját vállalkozásodnak is (azaz magadnak), amit más nem. Olyan vevőkör előtt nyithatod ki az ajtódat, akik előtt a magyar vállalkozók jelentős része még mindig bezárja azt.

Hiába dübörögnek azon ökölbe szorítva.
 

 

De az emberek nem szeretnek bankkártyával fizetni–talán hiszed te; de mit hisznek ténylegesen a vevőid?
 

Friss adat. Tudtad?

A kártyás vásárlások darabszámban és értékben jelentős növekedést mutatnak hazánkban. 2017 első 9 hónapjában a belföldi bankkártyás vásárlások száma megközelítette a 448 milliót.

Ez annyit tesz, hogy 25 százalékkal többen vásároltak bankkártyával, mint az elmúlt években. Az vásárlások összértéke pedig szintén 25 százalékkal 3 ezer milliárd forint fölé nőtt.

 

Fizetni papucsban, pizsomában? Ez kell a magyaroknak.
De te megadod nekik végre, vagy megmaradsz az elveidnél?

 


A kosárba teszi, majd otthagyja a vásárlást problémájának az oka, hogy vevők sok esetben a fizetés közben szakítják meg a vásárlásaikat. Mielőtt ujjal mutogatnál rájuk, tudod, hogy miért teszik ezt?

Hadd tegyek fel neked egy egyszerű kérdést: Hány vásárló hagyja ott a kosarát, ha problémába ütközik a fizetésnél?

BaymardInstitue piackutató cég kutatása szerint 68%, Wired’sInnovationInsights riportja szerint pedig a vevők 83%.

Miért?

Mert több adatot kér tőlük az űrlap, mint a NAV az adóbevallásnál. „Upsz most épp nincs nálam” sóhajjal lépnek tovább.

Mert mobilról szinte kivitelezhetetlen a rendelés.
Vagy, mert nem látja át a fizetési végösszegeket, netán nem tud egynél több terméket megrendelni. Egyenként pedig nem fog nekiállni.

Vagy mert esetedben nem webáruháznál rendel, és nem tudod őt egy webáruházhoz hasonló rendelés egyszerűségével kiszolgálni.
 

De hogyan használd ki a kintlévőséget csökkentő üzleti modellt bonyodalmak, milliós fejlesztési költségek és több hónapos várakozási idő nélkül;akár már jövőhéttől? És hogy jön ide a szamlazz.hu?
 

 

Szamlazz.hu-t használva van egy aduászod, amiről nem is tudtál
 

Ha szamlazz.hu-s vagy, akkor már lehet régóta nem neveted ki az online számlázás fogalmát, de a 2018. július 1-ei változást igen.

Esetleg igazi trendi, korral haladó vállalkozónak érzed magad.

Lehet egy ideje „love brand”-ként definiálod a szamlazz.hu-t, és úgy véled ismered töviről hegyire a vele összefüggésben lévő minden egyes előnyét.

Biztos vagy benne?

Létezik a szamlazz.hu-val való kapcsolatnak egy rejtett előnye, amit még a szamlazz.hu oldalán sem találsz meg.

 

Csak mondd ki a szót: szamlazz.hu.
Na jó, tudom, hogy nem csinálsz semmit. Megvárom.

Szóval megismétlem: szamlazz.hu.
És futtasd le magadban, mi is ugrik be neked elsőre.

Talán azok közé tartozol, akik szerint felér egy szoftverfejlesztői Nobel-Díjjal. És használata során olyan dolgokat fedeztél fel benne, amiről eddig azt sem tudtad, hogy létezik ilyen.

Egy ideje már dübörög a számlázóprogram az életedben. És örülsz neki, hogy egy vírusos gép esetében sem száll el 200 számlád a vakvilágba.

Érthető, hiszen a szamlazz.hu az a magyar számlázóprogram, ami napokon belül eléri a 60 ezer regisztrált ügyfelet. Aki saját edukatív csatornák révén oktatja a vállalkozókat, és felhőalapú számlázóként bárhol, bármikor lehetővé teszi neked a számlázást.

Mobilról is számlázhatsz, így nem kell cipelned a laptopot és adott esetben a nyomtatót sem. Bárhol, ahol net van, te vagy a nyerő.

 

Bizonyos funkciói azt is elhozzák neked, hogy megszűnik a mindennapos bankszámla-vizslatás idegőrlő feladata, a technológia dolgozik helyetted. Automatikusan kiállítódik az autókassza segítségével a számla, a kiegyenlítés után, ha utalásos formában fizetnek nálad.

Az Autokassza használatával napi 4 munkaórát takarítanak meg neked (habár díjbekérőt itt is te küldesz).

Igaz, a számlakiállításig el is kell jutni. Felépített sales-folyamattal, kiváló űrlappal. Ebben pedig a szamlazz.hu önmagában nem tud segíteni.


 

De mi lenne, ha azt mondanám a szamlazz.hu-s számlázódnak köszönhetően akár napi 4 óránál többet is megspórolhatnál időben?

Hiszen van olyan eset, amikor az autokasszásrendszer mégsem tud automatikusan párosítani, ráadásul jelenleg csak a MagNet Bank vállalati ügyfelei számára érhető el. A díjbekérőt pedig neked szükséges kiállítani. És inkább átutalásos számlák esetében kiváló.

Ha nem webáruházat vezetsz, csak néhány egyszerűbb terméked, szolgáltatásod van, akkor pedig az is kérdés, hogy néhány termék esetében hogyan juss el a számlázásig.
Te pedig az „ajtón dübörgők” részére szeretnél számlázni, azaz a bankkártyás fizetést lehetővé tenni.

 

Habár szamlazz.hu-val is tudsz bankkártyás számlát kiállítani, de a legtöbb esetben te magad gépeled be a vevő adatait és állítod ki a díjbekérőt, ugye ismerős?

Majd valamikor a „bankkártyájával eleget tesz a díjbekérős felkérésnek” (vagy sem) és fizet. Ezután saját magad állítod ki a számlát és pár napon belül jóváírják a számlán. Te pedig néha azt se tudod, kihez tartozik a befizetés, hiszen a számládon egyszerre írják jóvá az összeget. Emiatt pedig könyvelőd fogja az állát elhagyni az asztala alatt.

 

„De létezik olyan előnye annak, hogy szamlazz.hu-val számlázol, melyet még a szamlazz.hu oldalán sem találsz meg.”

 

Még mielőtt valami gyanús lenne, nincs itt semmi ezo-psziho-izé.
Csak az, hogy a szamlazz.hu-val való jól bejáratott kapcsolatodat még sokszorozottabban kihasználhatod.

Továbbra is használhatod a szamlazz.hu-s előnyeidet, csak még több megvalósult vásárlással. Kevesebb adminisztrációval.
És felvillanyozott tekintettel summázod: jéé erről nem is tudtam…

Ha eddig szeretted a szamlazz.hu-t, ezután még jobban fogod. Meg még egyszerűbb lehet számodra egy bankkártyás számla kiállítása.

Miről van szó?
 


Képzeld el egy pillanatra a vásárlód, aki a terméked, szolgáltatásod „Oké, kérem” gombjára kattintva egy másodperc tört részealatt egy modern, automatizált világba kerül:

 

  • Rendelését kézhez vesz azonnal: Ebben a világban a fizetés után a vevőd kézhez kapja a rendelését. Digitális termék esetén a letöltőlinket, szolgáltatás esetén a hozzáférést, rendezvény esetén a jegyet.

    És fizikai termék esetén?  Rendelése azonnal feldolgozásra kerül néhány rokonszenves és szorgos kezek által. Nincs futárszolgálattal háborúzás, leadtam-e aznap délig a futárrendelést vagy sem. A kiszállítás 1 munkanapra csökkenhet. Nincs postázás macera, 1 nap alatt célba ér a csomagod. Ebben a webshopiroda segít neked.

 

 

  • Biztonsági zónás - vásárlás:addig nem dőlhetsz hátra, amíg vevőd meg nem adta az adatait, rá nem kattintott a fizetésre és a kártyájáról a pénz a számládra nem került. Ha nincs rendben a rendelési űrlapod, ha nem tartalmazza azokat a bizalmi elemeket, amik szükségesek, akkor valódi pénzt veszítesz.Ebben a világban azonban a biztonságos fizetést a külön oldalon megnyílt űrlapon megadható adatok, majd közvetlenül a bank oldalára jutás biztosítja. Szebb, szellősebb formot könnyebb is kitölteni.
     
  • Memoriter a folyton „felejtőknek”, az elveszett vevőkért:ebben a világban a vásárlódnak e-mailen érkezik a memó, hogy kosárban hagyott egy terméket. Egyrendszer küldi neki az emlékeztetőt, hogy miért hagyta abba a fizetést. Az „elveszett vevő” is visszahozható e-mail,- és remarketing reklámkampánnyal, mert az adataikat menti a szoftver.

 

  • E világot létrehozó szoftver programozási tudás és szaki nélkül használható:Nem kell hozzányúlni a meglévő honlapodhoz. Sőt, egyszerre használhatod mindegyikhez.Független a honlapodtól és össze sem kell kötnöd vele. Beüzemeljük neked egy aldomainre és ide kerül a látogatód, amikor készen áll a vásárlásra.Megveszed, telepítjük, akár a banki kulcsok beállításában is segítünk. Működik. Innentől hozzá sem kell nyúlni, csak ha új terméket adnál hozzá.

 

  • Gyorsan, kényelmesen és akár mobilról adhatja le a rendelést: a mobilra optimalizált és esztétikus rendelési űrlap egyszerűsége miatt gyorsan adja le a rendelését (akár korábban használt adatait automatikusan kitöltve).

 

  • Nem fog megszakadni a rendelési folyamat: mert mobilra optimalizált, tucatnyi marketing és bizalmi elemet tartalmaz.

 

  • Sikeres fizetés után megkapja a szamlazz.hu -tól a számlát: automatikusan, azonnal, a te jelenléted szükségessége és egy gombnyomás nélkül. A szamlazz.hu rendszerébe ugyanúgy bekerül az ügyfél adata, mint manuális számlázásnál, így bármikor kézzel is ki tudsz neki számlát állítani.

 

  • Növelheted a kosárértéket, a nálad hagyott összeget:A sikeres fizetés után nem csupán a számlát küldöd neki, de további kártyás fizetéssel fizethető termékeket ajánlhatsz fel.

 

 

Szamlazz.hu-val való kapcsolatodból többet hozhatsz ki, bővítheted lehetőségeidet, mert szert tehetsz egy rejtett előnyre, mely során a kiállított bankkártyás számlád nem csupán összehangolódik a beérkezett összegekkel, azaz a beérkezett összeg után kerül kiállításra automatikusan.

De mindez egy olyan rendelési felületen valósul meg, ami csökkenti a kintlévőségeidet, még inkább csökkenti az adminisztrációt, növeli a nálad hagyott összegeket. És mindehhez a futárszolgálattal sem kell összegabalyodnod.

Megtesszük mi helyetted.
És végre bankkártyával fizethetnek nálad a vevők. Azonnal.



Ezt egy szoftver hozza létre.
Egy honlapfüggetlen okos rendelési űrlap.Mely a szamlazz.hu számlázóprogrammal lépett házasságra.

Ezzel a szoftverrel pedig azokra gondoltam, akik szeretnék, hogy ne kelljen kézzel rögzíteni a megrendelő adatait a szamlazz.hu rendszerébe, kész értékesítési folyamatban gondolkodnak.

És szeretnék, ha a fizetés után a terméket vagy a szolgáltatást automatikusan megkapja az ügyfél. Aki nem a kézhezvétel után fizet.


Akik „nem webáruházként” néhány termékkel, szolgáltattassál is szeretnének ugyanolyan profin számlázni és adminisztrálni, mint egy profi webáruház. A szeretett számlázóprogramjukkal, a szamlazz.hu-val.

Azért járnak jól, mert „alig kerül valamibe” áron kaphatnak plusz felszabadult munkanapokat, visszacsalogatott vevőket, és megnövelt végösszegű vásárlásokat.


 

 

Salesform– hallottad már ezt a szót?

Ha a salesform nem is ismerős, az automatizált, modern, idő- és vevőbarát vállalkozói élet már minden valószínűség szerint az lesz. Mert egész végig erről olvashattál.

Ezt a világot kapod meg tőlem a salesform szoftver segítségével akár havi 3500 Ft+Áfa-ért.
Most őszintén. Te semmit sem kockáztatsz.

Szamlazz.hu való számlázol? Nos, akkor készen állsz arra, hogy még inkább megszeresd a számlázód és elfelejtsd a nyögvenyelős munkanapokat?

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : salesform, szamlazz.hu

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

Keress a cikkek között:

 

 

 


 

 

 


Online bankkártyás fizetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.