A Kapitány voltam c. könyv eladási eredményének sikere

Kategória: Esettanulmányok | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

25 év rendőrség és közel 13 rendőrkapitányi beosztás után Dr. Váczi István leszerelt és megírta a Kapitány voltam című könyvet, amely eddig 25 országba jutott el. Se előzetes marketingtapasztalata, se előzetes technikai és webes tapasztalata nem volt. Csupán megtanult az évek során nyomokat keresni. István most több ezer eladott példány után elárulja miért vezetett a nyomkövetése a SalesFormig és miért ajánlja neked is.

A Kapitány voltam c. könyv eladási eredményének sikere


Dr. Váczi István megtette azt – méghozzá nulla vállalkozói ismerettel –, amitől te talán még mindig ódzkodsz.


Az olvasók 190 képet küldtek vissza arról, hogy hol olvasták a könyvét. A könyv izmosodás folyamatán végigmenve járt már például az USA-ban, Mexicóban, Izlandon vagy Dél-Európa tengerparti országaiban és Ausztráliában is.

Durva, mi?

Dr. Váczi István megtette azt – méghozzá nulla vállalkozói ismerettel –, amitől te talán még mindig ódzkodsz. Igen tudom, nehéz ma egy könyvírásból valóban profitálni.

Gyakorta a könyvírás egy vagon ablakon kidobott pénz, és jogosan merül fel benned is, hogy mi kell a sikeres könyvkiadáshoz:

  • egy könyvet promotáló honlap?
  • egy virágzó kapcsolati tőke az egyik kiadónál?
  • elegendő pénz, hogy a hirdetésekkel forgalmat terelj a honlapodra?

 

Valójában egyik sem.

De akkor mi kell ahhoz, hogy megérje neked ÍRNI? Én is azokkal a problémákkal küzdöttem, mint minden más könyvíró – erre jutottam a könyvírás kapcsán ›››
 

 

"Asztalbafejemetverős" felismerések Dr.Váczi István sztorijából

 

Tenger sok profitot szimatoló vállalkozó, optimista szakember sarkig tárja az ajtót a könyvkiadásnak. Hiszen amolyan márkaépítő névjegykártya, hitelességet fokozó csatorna és passzív jövedelmet ígérő formula.

Ki hagyná ki?

 

Mégsem képes mindenki arra, ami úgy fest Dr. Váczi Istvánnak sikerült: hasznos, érdekes és mégis szórakoztató értéket adjon az olvasóknak. És ebből még profitáljon is.

 

Vigyázat! A könyve tartalma alkalmas a nyugalom megzavarására!
Könyvében olyan valós rendőrségi történeteket írt meg, amelyek eddig soha sehol nem jelentek meg. A humortól nem rettegő, a rendőrség szigorú és kemény álarca mögé szívesen benéző olvasók kedvenc esti csemegéje.

79 történetet is tartalmaz, ami még a bulvár sajtóban sem jelenhetett meg. Például azt, amikor a rendőrség épületében napokra eltűnt egy kígyó.

 

200 oldal tömény humor. Néha kissé fanyar, avagy fekete, netán önfeledt és harsány... de ott van. Minden egyes sztoriban.

 

Mindegyik történet a rendőrségen megtörtént esetekről szól.
Megírni azonban egy dolog. Csupán az írás nem tölti meg valaki bankszámláját.

 

 

A sikertelen könyvek legnagyobb problémája?

 

A legtöbb megírt könyv sikerének magas léceit maguk az írók verik le azzal, hogy írójuk sosem juttatja el azokhoz, akiket a könyv valóban érdekelne: mindezt pedig rendszerben gondolkodva.

Ha a könyvet promotáló honlap csupán egy díszes szóróanyag, akkor az nem képes eladni. Olyan, mint egy reménykedő szórólapot osztogató hoszteszlány.

Ma a legtöbben csak költik a pénzt hirdetésekre (ami meglehetősen drága, de hát forgalmat szeretnének, mi mást) és szeretnének vele új vevőket szerzeni, de mindeközben a bizonytalanság szorongásos állapota üti ki alóluk  talajt, mert a profitjuk úgy tűnik el, mint szamár a ködben.

 

 

Mi Dr. Váczi István könyvértékesítésének a titka?

 

Alapos nyomkövetés és nyomozás után felismert valamit, amit sokan még mindig nem, amikor nekiállnak könyvet írni.

Pedig István csupán alapfelhasználói szinten kezeli a számítógépet.
Hiszen 25 évig volt rendőr, ebből majdnem 13 évig rendőrkapitány. 2019-ben szerelt le; nem a vállalkozói sztrádán száguldozva tanult bele az évek során az értékesítés és marketing világába.

Ma mégis a Kapitány voltam c. könyvét az interneten, különböző szoftverek által árulja, melyből több ezer példányt adott már el.

Mindezt minden nemű előzetes marketing programozói és technikai tudás nélkül.

 

 

Ezt a honlapot ő csinálta saját maga, hogyan? A Lead-gyűjtéstől a Bump-ajánlatig nézd meg István rendszerének titkát. www.kapitanyvoltam.hu/


 

Megtanulta, hogyan kell nyomokat keresni és információt gyűjteni. Ezt tette, mert ehhez jól ért. Végül úgy döntött a SalesForm szoftvert választja az eladáshoz.
 

Mert rájött, hogy könyvét akkor tudja eladni majd online, ha azt egy hagyományos termékbemutató oldalról (landing page) teszi. Egy rendelési automatizmussal, mely kezeli a vásárlás teljes folyamatát.


A fizetéstől a számlázáson át, egészen a termék átadásáig.

Létrehozott egy ingyenes hírlevél-feliratkozási lehetőséget, amivel a könyvébe nyerhetsz betekintést a különböző kedvcsináló részletek segítségével, majd a könyvrendelési oldalra invitálva még egy Bump ajánlattal is szolgál. Mindezt bankkártyás fizetéssel megspékelve.

 

 

Miért választotta István a SalesFormot a Kapitány voltam c. könyve értékesítéséhez?


 

Ma a hagyományos honlap nem elég, egy komplex és bevált folyamatra van szükséged a könyveladáshoz

 

A könyved rendelésautomatizálása sem állhat meg a feliratkozás utáni vásárlásnál vagy upsell ajánlatnál. Nekem például a tartalommarketing a gyakorlatban című könyvemnél a BUMP ajánlatból több mint 3 millió forint nyereségem lett.

 

István Bump ajánlata egy munkafüzet lett. "Gyakorlati tanácsok rendőrségi ügyekhez" címmel.

 

Kell ez a fenének?
Elsőre lehet ezt gondolnád. Amikor viszont ott állsz, vagy épp ülsz a rendőrkapitányságon egy bírság, egy lopott tárgy vagy betörés miatti feljelentés kapcsán, mely csak lopja az idődet (pedig fel is gyorsíthatnád a folyamatot); másként gondolkodsz majd. Vagy a nejed tartja törékeny pillérükön türelmed várát…akkor bánod azt az 1100 Ft-t, mely csupán egy fél pizza ára.

 

Csekély összegért a könyvhöz megkaphatod azt a tudást is, mellyel hatékonyan rendezheted a rendőrséggel kapcsolatos ügyeidet. A 17 oldalas gyakorlati tanácsgyűjtemény segítség lehet bármikor a rendőrséggel kapcsolatos ügyeid intézése során pl:

 

  • igazoltatás,
  • bírság,
  • gyorshajtás,
  • idézés,
  • betörés,
  • kellemetlen szomszéd, feljelentés
  • gépkocsi adás-vétel,
  • elvesztett iratok.

 

Kevesen tudják igazán, hogy mit kell tennie az adott helyzetben. Szerintem te sem. Fizethetsz ezekért az infókért tízezreket és az idődet is. Vagy csupán egy csekély összeget.

Ugye milyen ravasz Bump-ajánlat?

 



Mi az, ami miatt István neked is ajánlja a SalesFormot?

 

Voltál már úgy egy projekttel, hogy alig vártad az alagút végét?
Végig csináltad, de újra soha az életben nem állnál neki?

Nos Istvánnak az egész folyamatot ismét összerakni (meglévő szerződések és meglévő integrációk esetében) kb. 30 perc lenne. Ő ennek kapcsán nem bánja a restart gombot.

 

Új terméket felvinni pedig kb. 5 perc lenne.

 

István azt szereti a SalesFormban, hogy gyakorlatias, letisztult, könnyű integrálni a többi rendszerhez és biztonságos. Felesleges izgalmak helyett minden nap megnyugvással summázza, hogy működik a rendszer. Amikor konkrét segítségre volt szüksége, 10 perc alatt azt is megkapta tőlünk.

István mindent a SalesFormra épített. A SalesFormot figyelembe véve választott számlázóprogramot és logisztikai partnert is. A SalesForm összefogta neki a gyakorlati kivitelezés menetét is. Kézen fogta és végig vitte a folyamatokon.

 

Kinek ajánlja?

Mindenkinek. Szerinte nincs olyan terület, ahol ne lehetne használni.

 

Istvánhoz hasonlóan valósítsd meg te is akár techidegenként a saját álmod. A megvalósításhoz pedig adok egy szoftvert is: www.SalesForm.hu
Nézd meg mit tud, próbáld ki milyen egy fejlett értékesítési rendszer, ami ingyenes eszközökből lett összerakva.

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : salesform, könyveladás, esettanulmány

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

Keress a cikkek között:

 

 

 


 

 

 


Online bankkártyás fizetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.