Billingo-val számlázol? Így vezetheted be nálad egyszerűbben az online bankkártyás fizetést

Kategória: Automatizmusok | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Talán azért használod a Billingot, mert pénztárcabarát módon adja meg neked a 21.századi számlázást. Egyszerű és folyton fejlődik. Azonban van olyan, a számlázódtól független tényező a könnyű számlázás képletében, mely még inkább megkönnyíti a számlázás feladatát, de nem kell faképnél hagynod a számlázód sem. Sőt végre néhány nap alatt beléphetsz a trendi vállalkozók körébe is. Az pedig ráadás, hogy időt, pénzt spórol neked és még profitból is több lesz. Ismerd meg ezt a "titokzatos" tényezőt, melyet minden okos vállalkozónak ismernie kell.

 

 

Billingo-val számlázol? Így vezetheted be nálad egyszerűbben az online bankkártyás fizetést
 
 

 

Hogyan lehetsz "kicsiként" is modern vállalkozás akár 1 hét alatt? 


Ha meg vagy győződve arról, hogy ma lehetetlenség rövidvágtában egy kisebb vállalkozásnak egyik napról a másikra nagyra nőni mások szemében; akkor ez a cikk figyelemreméltó infóval lát el téged.

Mert épp ennek lehetőségét adja meg neked. Ha szeretnéd, hogy erősnek lássák a vállalkozásod, néhány napodba telik, és egészen más megítélést kaphatsz az emberek szemében.

Mert a fejlődés macera, véled te.
A valóság azonban mégsem ennyire horrorfilmbeillő.

 

 

Te hogyan számlázol; az alábbi szituációt elnézve te is nagyokat sóhajtozol?

 

Kiállítottad az utalásos számlát.

A vásárlód pedig a fizetési határidőig ül rajta, mire a számlázóprogram értesítője figyelmezteti a feledékenységre. Még nem járt a bankban, vagy nem volt ideje megnyitni az e-bankot a gépén, de ígéri majd utal.

Közben azon izgulsz, csak a jó összeget küldje el, nehogy fejből utaljon. Néha még olyan infókon is elkalandozol, hogy milyen számlákat állíts ki annak érdekében, hogy minél kevesebb kintlévőséged legyen, minél kevesebb figyelemmel járjon a számla követése, és egyszerűbb legyen az életed.


 

Legyen utalás?
 

De mi van, ha nem utal?
És folyton nézegesd, hogy beérkezett-e az összeg?

 

Legyen utánvét?
 

Majd eszedbe jut a szituáció, amikor karácsony előtt ülsz a gép előtt, és azon töröd a fejed, hogy ki mikor hogyan fog még karácsony előtt rendelni tőled (pl. a könyved). És neked a bejglimajszolás közepette mikor lesz időd a számlákat kiállítani, és a rendelést teljesíteni.

Majd januárban szembesülsz az utánvét gyönyöreivel: nem vette át. De a futárszolgálat széles mosollyal az arcán küldi el neked az oda-vissza út anyagi vonzatát. Mert te fizeted.

A „miért nem kaptam kézhez” levelek megválaszolása pedig nem épp az évkezdés kedvenc időtöltése nálad sem.

 

Akkor legyen bankkártyás fizetés?
 

Az viszont elég nagy macera, ahogy hallottad. Mert fejleszteni kell hozzá. Drága bevezetni és ki tudja mikor térül meg. A számlakiállítás és befogadás folyamatával te sem szeretsz foglalkozni. Utalásokat nézni, számlákat írni, és termékek estében még ott a csomagolás és a szállítás is.

 

 

Billingo-val számlázol? Így vezetheted be nálad egyszerűbben az online bankkártyás fizetést
 
 

 

Csak pislogsz, mert nem tudod, hogyan tedd még egyszerűbbé a számlázást?

 


Ha Billingo-val számlázol, akkor lehetőséged van az online bankkártyás fizetést egyszerűbbé tenni

 

Talán te is körömszakadtáig próbálkozol egyszerűbbé, trendibbé, „mások szemében nagyobbá” tenni a vállalkozásodat.

De utálod, hogy még mindig a vállalkozásod rabszolgájának érzed magad, és nem tudsz szabad életet élni. Egyrészről örülsz az újabb eladásoknak, másrésztől csillagokat is látsz tőle, mert minden eladással rengeteg adminisztratív munka van.
Szuper lenne kipárnázott körülmények között vállalkozni.

Lehet igyekszel mindent megtenni ennek érdekében, vagy folyton jár az agyad, hogyan lehetne másképp, máshogyan.

 

A számlázásnál már egy ideje azért a digitális és 21.századi megvalósítást követed. Trendi, korral haladó vállalkozó vagy.

 

 

Billingoval számlázva pedig már most örülsz, hogy a számlázó nem számít fel külön díjat az automata számlák kiállításáért sem. Örülsz, hogy folyton fejleszt valami újat, hogy gyorsabbá és kényelmesebbé tegye neked a számlázást. Időspóroló funkciókkal rendelkezik, mint a partneradatok kitöltése néhány kattintással, termékadatok átvétele pillanatok alatt, ismétlődő számlák beállítása, automatikus fizetési értesítők küldése.

 

Mindezt felhő alapon.
És olyan számlázóval teszed, ami a NAV által szeretett.

Szóval szereted. És pont.

Azonban amikor egy vállalkozás beindul, akkor nemcsak a vásárlók, hanem a számlázással töltött órák száma is hirtelen megnövekszik.

 

Édes élet lenne ráadásul, ha addig nem kapna számlát a vásárló, amíg nem fizetett. Remek lenne az áfafizetéssel nem bajlódni, teljesítés napját nézegetni, és azon görcsölni, hogy mikor fog már végre fizetni az illető, mert neked már ketyeg az áfa-fizetés órája.
 

 

De szuper lenne a díjbekérős történetet is elfelejteni?
 

Képzeld el egy pillanatra, hogy milyen érzés lenne egy e-mailt kapni arról, hogy valaki megint vásárolt tőled - méghozzá kártyával-, de neked ezzel semmi dolgod nincs?

Megkapta a számlát és a terméket is.

Akár kicsi, akár nagy vállalkozás vagy, ma már elfelejtheted a macerás fizetési módokat, mert beruházhatsz a 21. század legmodernebb fizetésébe úgy, hogy kihagyod a programozási költségeket és hercehurcát: azaz az online bankkártyás fizetésbe.




Miért van erre égető szükséged?


Nos, bevétel és bevétel között is különbség van.

Ha a bevételed csak a megrendelőlapon és papíron létezik, de nem folyik be a bankszámládra, akkor te is a leggyakoribb vállalkozói problémával küzdesz. Ez nem csupán pénzügyi, de értékesítési probléma is.

Nálad az értékesítésed működése hogyan illeszkedik a többi rendszeredhez: azaz a marketinghez és a pénzügyekhez? Tűzoltásban vagy, stagnálsz vagy épp tisztes hasznot termelsz? Ráadásul bevételed még rendszeres is?  

Mindehhez rendszerben érdemes gondolkodnod. Ráadásul a bankkártyás fizetéssel olyan vevőkör előtt nyithatod ki az ajtódat, akik előtt a magyar vállalkozók jelentős része még mindig bezárja azt.

 

 

Billingo-val számlázol? Így vezetheted be nálad egyszerűbben az online bankkártyás fizetést
 
 

 

A neten vásárolni és fizetni valahogy kényelmesebb. A magyar vevőid bankkártyával és online fizetnek a legszívesebben?



 

A vevőid bankkártyával és online fizetnek a legszívesebben

 

Pontosabban kártyával fizetnének, de nem mindig lehet. A 30 év alattiak 59 százaléka, a 31-50 év közöttiek 75 százaléka, míg az 50 év felettieknek 48 százaléka szeret így fizetni. Mert gyors; egyszerű; biztonságos; nyomon követhető a költés, és nem kell aprózni.

 

 

Talán épp itt az ideje felzárkózni.

 

Már 2016-ban szemet szúró módon emelkedett az elektronikus pénzforgalom. Az MNB jelentése szerint azért, mert a bankkártyás fizetési mód villámtempóban kezdett el terjedni. 2016-ban már az előző évekhez képest negyedével bővült a kártyás vásárlások száma.

 

 

Billingo-val számlázol? Így vezetheted be nálad egyszerűbben az online bankkártyás fizetést
 
 

 

Az MNB jelentése szerint a bankkártyás fizetési mód villámtempóban kezdett el terjedni. Mennyire menő a neten fizetni vele?
Kép forrása: Fizetési rendszerjelentés 2017, MNB


 

 

A bankkártyás fizetéseket tekintve az internetes vásárlások száma pedig padlógázzal tört az élre.  Azaz egyre többen, egyre gyakrabban és egyre nagyobb összegeket fizetünk ki kártyával.

 

 

Billingo-val számlázol? Így vezetheted be nálad egyszerűbben az online bankkártyás fizetést
 
 

 

Ha te nem is, de vásárlóid rajonganak a bankkártyás fizetésért.
Kép forrása: Fizetési rendszerjelentés 2017, MNB



A kártyás vásárlások közül a netes vásárlásokért rajong a magyar igazán. 2016-ban értékben és darabszámban is (2015-höz viszonyítva) 50 %-kal emelkedett a forgalom.

Igen, jól olvastad.
Vásárlóid szeretnek neten vásárolni, de, ami még inkább üdítő jelenség, hogy szeretnek bankkártyával is fizetni.

 

 

A pénzedhez jutni 5 másodperc alatt? Már az MNB is áldását adja.

 

Az MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsa 2016. december 13-án elfogadta az azonnali fizetési szolgáltatás szabályrendszerét.

Na Bumm. Ez mit jelent rád nézve?
 

Azt, hogy 2019. második felétől a 10 millió forint alatti fizetéseknek 5 másodpercen belül el kell jutniuk a címzetthez. Azaz akár hozzád. A küldött összegnek pedig bármilyen fizetési műveletre felhasználhatónak kell lennie.

 

(A szabályrendszerről részletesebben itt olvashatsz.)

 

 

Billingo-val számlázol? Így vezetheted be nálad egyszerűbben az online bankkártyás fizetést
 
 

 

A fizetési mód. Amely - ha kiforr - megváltoztatja a marketinget és a pénzügyet is?
Kép forrása: Fizetési rendszerjelentés 2017, MNB


 

Miért jó az azonnali fizetés a banknak, az usernek, és neked a vállalkozónak?

 

Az MNB szerint többek között azért

 

  • mert a jelenleg is a piacon lévő pénzforgalmi szolgáltatók egyszerűbben és szélsebesen tudnak létrehozni megújuló fizetési szolgáltatásokat.
     
  • mert az új piaci szereplők pedig könnyebben lesznek képesek piacra lépni.
     
  • mert az áru vagy szolgáltatás ellenértéke az eladás pillanatával párhuzamosan, valós időben meg fog érkezni a számládra, és viheted, mint Floki a lábtörlőt.
     
  • mert az usernek gyorsabb lesz, és több fizetési helyzetben és kényelmesebben valósulhat meg az elektronikus fizetés.

 

 

 

Billingo-val számlázol? Így vezetheted be nálad egyszerűbben az online bankkártyás fizetést
 
 

 

A bankkártyás fizetés forradalmának kellős közepén vagy. Miért gond, ha a 21. század nálad nehezebben „érkezik meg”?


 

A kényelmetlen igazság az, hogy aki nem lép minden teketória nélkül az online bankkártyás fizetés felé egy lépést; az szépen lassan, vagy épp tempósan, de lemarad.
Érdekel, hogy észrevetted-e már, hogy a bankkártyás fizetés forradalmának kellős közepén vagy. Ebből kimaradni te sem tudsz.

Vagy mégis?


 

Komoly cégnek kinézni? – Egyre inkább megkerülhetetlen hozzá az online bankkártyás fizetés kifejezés lobogtatása

 

Nagyobbnak és megbízhatóbbnak tűnik az a cég, ahol lehet bankkártyával is fizetni. De lehet elérhetetlennek tűnik a számodra.

Néha talán úgy érzed, ez a vállalkozói élet olyan, mintha újra a gimiben, vagy az egyetemen lennél. Ahol a menő srácokat irigyled, mert minden lányt megkapnak. A lányok viszont rád se néznek, hiába vagy az orruk előtt.

Hiába tudod, hogy szuper srác vagy. Csak mert nem lógsz a menő srácokkal, így már leírtak. Vagy lányként épp a fordítottját élted meg.

 

Jeges csendben ülsz?

Ismerős? Valahogy ezt érzed a vállalkozásodban is. Amatőrnek, komolytalannak, kicsinek néznek. Vagy talán te érzed magad annak. Szóba se állnak veled.

Ma már nem csupán a nagy cégek kiváltsága a presztízs. „Tartozz a menő srácok, lányok klubjába”. Anélkül, hogy egyik napról a másikra neked is min. 50 millió per éves bevételre kelljen szert tenned.

Kicsiként is modern lehetsz, akár 1 hét alatt.  Bankok által átvizsgált cégként és általuk jóváhagyott kártyás fizetési használattal, kihúzott háttal ülhetsz széles mosollyal az arcodon.

 

DE ez bonyolult, és macerás - véled te. Mutatom a valóságot.

 

 

Az online bankkártyás fizetés nálad repülőrajtot vesz, vagy lemaradsz?
 

Ha úgy véled ezt a feladatot nehéz megugrani, akkor van egy jó hírem.

Van, ahol nem neked kell rögzítened a számlát bankkártyás fizetésre. Nem kell azért egyes hírlevélszoftvereket használnod, hogy kártyás fizetést tudj beállítani külön fejlesztés nélkül. Mindeközben felületük bonyolult és költséges, ha csak erre használod.

 




 

A saját számlázód használhatod, csak még egyszerűbben.
 

A Sales Form olyan okos rendelési űrlap, mely független minden rendszertől így szabadon választhatsz bankkártyaelfogadót (jelenleg az OTP SimplePay és a CIB kínál ilyen fizetési megoldást), online számlázót (Billingo-d is ilyen) és online levelezőprogramot is hozzá.

Már a Billingo számlázóprogrammal is házasságra lépett.

Ráadásul a sikeres fizetés után sem engedi el a vásárlód kezét, és utánkövető módszerekkel utólag is foglalkozhatsz a vevőiddel, és sikertelenből sikeres vásárlást hozhatsz létre, a vásárlódból pedig törzsvásárlót.

Én eddig több mint 1200 fizikai könyvet adtam el a szoftver segítségével, rengeteg jegyet az előadásaimhoz, előfizetéseket a szoftverekhez, domain és tárhelyet, honlapszerkesztőt, személyes konzultációt, videókat és szinte mindent.

 

 

Billingo.hu-s integráció előnyei - még egyszerűbb lehet számodra egy bankkártyás számla kiállítása

 

A Billingo számlázószoftverével is tudsz már automatikusan számlát kiállítani a bankkártyás fizetésekről.

Nem saját magadnak kell begépelned a vevő adatait és kiállítod a díjbekérőt. Majd az esetleges sikeres fizetés után saját magadnak kiállítani a számlát, amit csak pár napon belül írnak jóvá a számlán.

Habár elsősorban a bankkártyás fizetés mennyországát hozza el neked a Sales Form, akár az utalásos rendeléseket is egyszerűsíti neked. Ugyanis automatikus díjbekérőt küld a szoftver, így nem neked kell rögzítened a számlázóprogramba.

Sikeres fizetés esetén egyszerűen megnyomsz egy gombot a számlázóban és máris kapja a számlát. Nemfizetés esetén pedig nem kell sztornóznod vagy áfát fizetned.

 

 

A Sales Formmal végre trendi vállalkozó leszel

 

Akár néhány termékkel is ringbe szállhatsz a webáruházakkal szemben. Ugyanis olyan rendszert használsz, amit ők tuti nem (a Sales Form nem a webáruházak kiváltsága).

Sőt, a webáruházas utánvétes mizéria helyett azonnali fizetést, vagy akár kézhezvételt kínálsz az embereknek (nem fizikai termék esetében: ilyen lehet klubtagdíj, szoftver, előrefizetett szolgáltatások, időpontfoglalások egy magánrendelőbe való vizsgálatra).

Ráadásul a kézzel fogható terméknél a kiszállítás is gyorsabb lehet, mint egy webáruháznál egy futárszolgálat-webáruházas háttér kombináció esetén.

 

Mert ezeket a folyamatokat kiszervezed egy partnercégnek, mint pl. a webshopiroda.hu is. Nem neked kell dolgoznod a kiszállítással, csomagolással, ügyfélszolgálattal. Így akár 1 munkanap is lehet. Néhány termékedhez nem kell végre egy webáruházat felhúzni, új honlapot (webshop) kifizettetni vagy webáruházat bérelni. Néhány termékkel is úgy állhatsz ki büszkén, mint egy profi webáruház.


 

Mert a Sales Formmal nálad nem csupán a honlapon keresztül lehet majd rendelni.

 

Akár egy szórólap, plakát, roll-up, névjegykártya, DM-levél, újság, magazin, könyv, könyvjelző, flyer, alátét, papírszalvéta, pizzás doboz, használati útmutató, oklevél, számla használatával is tudsz fizetéseket indítani.

Mindegy hol van a vevőd. Csak beolvassa a telefon kamerájával a QR-kódot és máris meg tudja rendelni azt a különleges terméket, amit felkínáltál neki.

 

 

Mert automatizmusok teljes tárháza nyílik meg nálad a bankkártyás fizetéssel, melyet a Sales Form biztosít neked.

 

Megnyílik az út a többlépcsős értékesítés felé, azaz lesz egy szuper sales funnel-ed (videó), értékesítési tölcséred. Amire mindig is vágytál.

Nem egylépcsős eladási utat kínál: tehát az első fizetéstől kezdve egy komplett értékesítési csatornát tudsz felépíteni.

A sikeres fizetés után nemcsak a számlát kapja meg az user, hanem további termékeket ajánlhatsz fel neki, amiket szintén kártyával tud kifizetni. Mindeközben erről is kap automatikusan számlát.

 

Mert te már most a jövőben fogsz élni.

Olyan digitális világban, ami modernizálja a céged. Nagy cégnek fogsz tűnni, majd azzá is válni. Mert nem kell végre irigyelned a „gigacégek” tulajdonosait.  Olyan fotókat posztolhatsz a magadról, ahol a megérdemelt szabadságodat töltöd, miközben a hasad süttetve egyidőben épp pénzt is keresel.

 

Mert a kártyaelfogadás egy presztízst is jelent.
 

Ugyanis nem minden vállalkozással szerződnek a bankok. Lehet úgy érzed épp, hogy mivel nincs két telephelyed, évi 50 millió Ft-os árbevételed, labdába se rúghatsz; nem vesznek komolyan.

Téged se, a termékedet se.
Nem kell beérned a "törpecég" imázsával. A semmibe vesznek érzéssel.

 

Mert jó fej vállalkozó leszel a vevőid szemében.
 

Olyan kényelmi funkciókat adhatsz meg a vevőidnek és a saját vállalkozásodnak is, amit más nem. Olyan vevőkör előtt nyithatod ki az ajtódat, akik előtt a magyar vállalkozók jelentős része még mindig bezárja azt.


 

Ha se programozód, se feneketlen pénztárcád; a Sales Formmal akkor is megvalósíthatod  az online bankkártyás fizetést

 

A Sales Form az egyetlen olyan bankkártyás fizetési kivitelezés a piacon, ahol nem kell hozzányúlni a meglévő honlapodhoz és nem kell még pluszban programozót fizetned, hogy beállítsa a fizetést és a számlázást.

Annyira egyszerű a rendszere, hogy nem kell hozzá bonyolult használati útmutató, sőt, ha egyszer beállítottad, hozzá sem kell nyúlni. Be sem kell lépni az admin felületre. A Sales Form nem csupán egy fizetési rendszer. Tehát önmagában nemcsak egy programkód, amihez programozó kell, hogy tudd használni kártyás fizetéshez.

 Ez már le van programozva. Neked.

Sales form marketing funkcióinak bemutatása



 

A Sales Form nem egy félsegítség.
 

  • programozó nélkül is megvalósíthatod pénztárcabarát módon a bankkártyás fizetést. Gondoltunk a bankszámládra.
  • Ha szereted, hogy a Billingo jutányos áron juttat hozzá más számlázókhoz képest a számlázás egyszerűségéhez, akkor a Sales Form kapcsán sem fogsz csalódni.
  • Hozd a számlázód, a Billingot, mi adjuk hozzá a Sales Formot.

 

Miért lelkesedem ennyire a cikkben? Mert szeretném, hogy egy kicsit te is lelkesedj. Tudj meg többet a Sales Form előnyeiről >>
Ha már most eldöntötted, hogy kihagyod a fejlődést a vállalkozásodat tekintve - ami neked „kevésbé nagy cégként” is már ugyanolyan egyszerűséggel megadatik, mint egy gigacégnek-, akkor ne is kattints a linkre.

Ha pedig épp vakarod a fejed, mert lenne egy lendületből jövő kérdésed, akkor bátran használd itt lent a kommentet.

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : salesform, bankkártyás fizetés, billingo, számlázás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

Keress a cikkek között:

 

 

 


 

 

 


Online bankkártyás fizetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

 

 

 

Címkék

Friss Hírek

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.